سیر سیاه بلک گارلیک 2021-07-09

سیر سیاه چیست؟ بررسی خواص، عوارض و طریقه مصرف سیر سیاه مرهم طب

در ابتدا لازم است تا شرایط محیطی جهت طرز تهیه سیر سیاه را مهیا سازیم؛ زیرا آنچه که باعث فرآوری سیر تازه در زمان کم می شود تنها شرایط محیطی در دما و رطوبت ثابت است. بنابراین می بایست یک ظرف درب بسته از جنس شیشه ای و یا سرامیکی را آماده کنید و به ترتیب بوته هایی از سیر را درون ظرف قرار دهید. فرآیند تولید آن روش های متفاوتی دارد یکی از رایج ترین روش های آن، نگهداری سیر در دمای 60-90درجه سانتیگراد با حفظ رطوبت (80-90%) به مدت چندین هفته است . این فرآیند حبه های سیر را تیره می کند، طعم شیرینی به آنها می دهد و قوام آنها را به حالت ژله ای تغییر می دهد.

سیر سیاه برای مو به دلیل ترکیبات آنتی‌اکسیدانی قوی مانند پلی‌فنول‌ها، فلاونوئیدها و ترکیبات گوگردی، تأثیر قابل‌توجهی دارد. این ترکیبات می‌توانند با کاهش استرس اکسیداتیو در پوست سر، از آسیب به فولیکول‌های مو جلوگیری کرده و موجب افزایش رشد و استحکام مو شوند. علاوه بر این، سیر سیاه باعث بهبود گردش خون در پوست سر شده و اکسیژن‌رسانی به فولیکول‌های مو را افزایش می‌دهد که در نتیجه، ریزش مو کاهش می‌یابد و موهایی ضخیم‌تر و سالم‌تر خواهید داشت.

بر اساس مطالعات علمی، مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب‌های مزمن کمک کند. علاوه بر این، تنظیم متابولیسم چربی‌ها از دیگر فواید سیر سیاه محسوب می‌شود که ممکن است منجر به کاهش سطح کلسترول LDL و افزایش HDL در برخی افراد گردد. بلکه مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل ، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته که به صورت قابل توجهی باعث کاهش وزن سریع می شود. علاوه بر آن میتواند اشتها را کاش دهد و از پر خوری غذایی جلوگیری کند تا حجم غذایی متناسب با رژیم غذایی شما برای لاغر شدن را فراهم سازد.

این محصول که حاصل فرآوری سیر سفید در شرایط خاص تخمیر و دما است، از دیرباز در طب سنتی شرق آسیا مورد استفاده قرار گرفته و امروزه نیز در سراسر جهان به‌عنوان یک مکمل طبیعی محبوب شناخته می‌شود. علاوه بر مزایای فراوان، قیمت آن نیز برای مصرف‌کنندگان اهمیت ویژه‌ای دارد. خواص سیر سیاه برای پوست به اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی قوی ترکیبات زیست‌فعال باز می‌گردد. این ترکیبات باعث کاهش استرس اکسیداتیو شده و از آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کنند که در نتیجه موجب کاهش چین‌وچروک و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست می‌شوند. همچنین، سیر سیاه می‌تواند از طریق مهار آنزیم‌های تجزیه‌کننده کلاژن، به حفظ جوانی و استحکام پوست کمک کند. پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوه‌ای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ می‌دهد.

این ویژگی باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن دیابت و پیری زودرس می‌شود. با خرید سیر سیاه دکتر بیز، شما می توانید سطح سلامتی خود را تا حد قابل توجهی ارتقا دهید. این کالا نه تنها روی سطح چربی های بدن تاثیر گذار است، بلکه می تواند سایر اعضای بدن شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد. همه این مباحث باعث شده اند تا استفاده از انواع سیر سیاه تولید شده توسط برند بیز برای خیلی از افراد به مسئله ای مهم و کلیدی تبدیل شود.

گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابه‌های انرژی زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده می‌شود . پیش از هر چیز، مقداری سیر (معمولا ۵ الی ۱۰ عدد سیر کامل با توجه به ابعاد تجهیزات آشپزخانه خانگی) تهیه کنید.با یک اسفنج تمیز و استفاده‌نشده، بخش بیرونی سیر‌ها را به خوبی تمیز کنید تا عاری از هرگونه خاک و آلودگی باشند. در چند سال گذشته داروهای متعددی برای درمان چاقی و بیماری های مرتبط با آن تایید شده است. با این حال، اکثر آنها به دلیل اثرات نامطلوب خود از بازار خارج شده اند .به همین دلیل، یافتن داروی بدون عوارض جانبی، هدف بسیاری از افراد است. در مقابل، درمان‌های خانگی مانند استفاده از مواد طبیعی از جمله سیر تازه، به عنوان راهکاری کم هزینه‌تر و مؤثر شناخته می‌شوند که مشکلاتی همچون حساسیت دندان و درد دندان را ندارد.

می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود. اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری هایی مانند دیابت نوع ۱ و ۲، بیماری های قلبی و چاقی می شود. به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه میکنند سیر مصرف کنند . بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز  نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند. از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند.

برخلاف سیر تازه، سیر سیاه فاقد بوی ناخوشایند بوده و هضم آن برای بسیاری از افراد آسان‌تر است. این ویژگی‌ها، همراه با ارزش غذایی بالا، موجب شده است که سیر سیاه در طب سنتی و تغذیه مدرن به‌عنوان یک ماده مغذی و پرخاصیت مورد توجه قرار گیرد. کپسول سیر ممکن است شامل ترکیبات مختلفی از سیر باشد، مانند آلیسین که یکی از مواد مؤثر اصلی در سیر است و به آن خواص ضدباکتریایی و ضدالتهابی می‌دهد. کپسول سیر سیاه به منظور بهره‌برداری از فواید سلامتی سیر، مانند کاهش کلسترول، کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به برخی انواع سرطان، مصرف می‌شوند. سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود. این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی می‌شود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز می‌کند.

1- اگر خاکتان شل نیست، مقدار زیادی مواد آلی مانند کمپوست یا کود حیوانی کهنه به آن اضافه کنید تا از سفتی در بیاید. شکل‌گیری التهاب می‌تواند حافظه را دچار اختلال کرده و کارکرد مغز را با گذر زمان بدتر کند. سیر سیاه به جلوگیری از شکل‌گیری التهاب کمک می‌کند و به همین دلیل برای حفظ سلامت مغز مفید است.

سیر سیاه با داشتن خاصیت ضد الهابی خود موجب جلوگیری و درمان بیماریهای التهابی مثل التهابات روده و آرتروز می شود. سیر سیاه از سیستم عصبی محافظت نموده و با بهبود عملکرد سیستم عصبی، از تغییر نورونهای قشر جلویی مغز جلوگیری می کند. همانطور که در جدول ارزش غذایی بالا دیدید، سیر سیاه سرشار از مواد معدنی ضروری است و افزون بر این‌ها، دارای گروه‌های آنتی اکسیدانی فراوانی است که بر مزایای این فرآورده افزوده است.

پژوهش ها نشان می دهد که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و سیر سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است. رایج ترین روش مصرف سیر سیاه در کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی این است که 1 الی 3 بوته از آن را به صورت ناشتا میل کنید. ورزشکاران می توانند جهت افزایش انرژی آن را به اسموتی یا وعده های غذایی اضافه نمایند. سیر سیاه به جهت داشتن آنتی اکسیدانهای فراوان از پیری زودرس جلوگیری نموده و موجب حذف رادیکال های آزاد می شود.

مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. این کار احتمالا از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. این بوی بد در واقع روش گیاه سیر برای دفاع از خود و خورده نشدن در برابر مهاجمان و حیوانات است. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند.

این مشکل، به شدت تأثیر منفی بر زیبایی و جذابیت فرد داشته و اغلب باعث کاهش اعتماد به نفس می‌شود. راه‌حل‌های درمانی این مشکل شامل روش‌های پزشکی و درمان‌های خانگی مختلفی است، هرکدام مزایا و معایب خود را دارند. نماتدها نیز از دیگر بیماریهایی است که خسارت زیادی به محصول سیر وارد می کند. چنانچه سوخ ها به مدت 20 دقیقه در آب گرم و محلول هیپوکلرید سدیم 2/1 درصد قرار داده شوند، نقش مهمی در کنترل نماتدها دارند.

بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند.

سیرسیاه دکتربیز ،تنها سیرسیاه تایید شده موجود در بازار است و جزو محصولات صادراتی ایران به شمار میرود. این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار فروشگاه اینترنتی نیکوان تامین و آماده پردازش می‌گردد و توسط پیک در بازه انتخابی ارسال خواهد شد. اگر میخواهید غوزه های بزرگتری به دست بیاورید باید حبه هایی که میکارید به صورت شبکه ای با ابعاد 15 در 30 سانتیمتر، کاشته شوند.

قند خون بالا خطرات زیادی برای سلامتی دارد و در افراد مبتلا به دیابت هم می‌تواند منجر به آسیب کلیوی، عفونت و بیماری‌های قلبی شود. از آنجایی که سیر سیاه نوعی محصول گیاهی به حساب می آید و طی فرایند خاصی تخمیر میشود، عوارض خاصی برای بدن ندارد ولی توجه داشته باشید که از مصرف بیرویه آن جلوگیری کنید و به اندازه و طبق دستور مصرف اصولی آن استفاده کنید. طبق تجربه، سیر سیاه یا (black garlic) بلک گارلیک برای لاغری و کاهش وزن توانسته خواسته های مردم را برآورده کند و این محصول امتیاز بالایی در این زمینه توسط مشتری ها کسب کرده است. تا به حال منع مصرف خاصی برای سیر سیاه معرفی نشده است تنها نکته قابل توجه این است که بهتر است در صورت حضور افت فشار خون شدید یا وجود مشکلات گوارشی قبل از مصرف این محصول با پزشک تان مشورت کنید. سیر سیاه دارای خواص پروبیوتیکی است که به بهبود هضم غذا کمک کرده و مشکلات گوارشی را کاهش می‌دهد. کبد چرب از جمله مشکلات کبد می باشد، با مصرف سیرسیاه که خاصیت محافظتی برای کبد دارد می توان از آسیب های کبدی چون کبد چرب جلوگیری کرد.

از آنجایی که سیر سیاه می‌تواند بر انعقاد خون تأثیر بگذارد، مصرف آن در این دوران توصیه نمی‌شود. همچنین، برخی ترکیبات موجود در سیر سیاه می‌توانند وارد شیر مادر شده و بر طعم شیر تأثیر بگذارند و یا برای نوزاد ایجاد ناراحتی کنند. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند.

حتما این سوال در ذهنتان تداعی می شود که سیر سیاه چیست؟ خواص آن چیست؟ و صد ها سوال دیگر. حالا سوالی که ایجاد می‌شود این است که تفاوت سیر سیاه با سیر معمولی چیست؟ در واقع سیر سیاه همان سیر تازه‌ای است که برای مدت طولانی در محلول آب نمک نگهداری شده و در اثر تخمیر، طعم، رنگ و بافت آن دچار تغییر شده است. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنش‌های شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسید‌های موجود در سیر است؛ بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است. اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. در یک مطالعه اخیر بر روی حیوانات، نشان داده شد که موش‌هایی که تحت فشار اکسیداتیو در مغز قرار می‌گیرند، با دادن عصاره سیر سیاه، از فرآیند اکسیداسیون که باعث اختلال حافظه می‌شود، جلوگیری می‌کنند. بلک گارلیک باعث بهبود گردش خون و عملکرد قلب حتی در افراد مبتلا به نارسایی قلبی می شود.

علاوه بر این، سیرسیاه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است ، که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و از بدن در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند. این ویژگی باعث می‌شود سیر سیاه بتواند یک مکمل خوب برای برنامه‌های لاغری باشد. این فراورده برای اولین بار توسط  کره ای ها برای مصارف دارویی تولید گردید. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها تولید و استفاده کرده‌اند، اما در دهه‌های اخیر وارد بازار جهانی شده‌است. علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرف‌کننده را به خود جلب کرده‌است. اخیراً برخی از محصولات فرآوری شده سیر سیاه مانند ملاس سیر سیاه، پوره، خمیر، عصاره و قرص‌های مکمل در ویتنام و بازار جهانی معرفی شده‌اند.

اگر شما هم به سلامتی بدنتان اهمیت می دهید، لزوما باید از مواد غذایی در رژیم روزانه خود استفاده نمایید که خواص زیادی دارند. استفاده از مواد غذایی مفید و خوش طعم به شما اجازه می دهد تا سطح سلامتی بدن خود را تا حد قابل توجهی افزایش دهید. سیر فرآوری شده دکتر بیز یکی از همین مواد مفید و کاربردی به حساب می آید که سطح سلامتی افراد را به صورت مستقیم تحت تاثیر خود قرار می دهد.

سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. سیر سیاه از دیرباز به عنوان یک غذای لذیذ و جزء جدایی ناپذیر رژیم غذایی آسیایی و همچنین ابزاری برای حفظ سلامتی در نظر گرفته می شود. استفاده از سیر سیاه به مصر باستان برمی گردد همچنین در طب سنتی هند و چین از آن استفاده می شده است.

اعتقاد بر این است که سیر با فعال کردن آنزیمی که ال-آرژنین را به اکسید نیتریک تبدیل می‌کند، عملکرد ورزشی را بهبود می‌بخشد. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. اگر به دنبال لاغری سریع با سیر سیاه هستید، پیشنهاد میکنم از همین الان کار رو شروع کنیدو تا 40 روز آینده ادامه دهید. اگر آب موجود در سیر کمتر از این مقدار شود سیر خشک شده و خوردن سیر سخت می شود. مصرف کنند؛ مثلا خوراکی های شور مصرف کنند یا سیر سیاه را با یک یا دو لیوان آب میل کنند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود .

سیر سیاه دکتر بیز

علاوه بر این، این ماده در تنظیم قند خون مؤثر بوده و با کاهش مقاومت به انسولین، از تبدیل گلوکز مازاد به چربی جلوگیری می‌کند. از دیگر مزایای خواص سیر سیاه برای مردان، اثرات مثبت آن بر سلامت باروری است. ترکیبات گوگردی و آنتی‌اکسیدانی موجود در این ماده می‌توانند باعث تنظیم سطح تستوسترون و افزایش کیفیت اسپرم شوند. برخی تحقیقات نیز نشان داده‌اند که سیر سیاه ممکن است با افزایش میل جنسی و بهبود عملکرد تولیدمثلی مرتبط باشد. علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی است که می‌تواند به کاهش استرس اکسیداتیو و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. این ویژگی‌ها می‌توانند تأثیر مثبتی در کاهش التهاب عضلانی و افزایش سطح انرژی داشته باشند که در نتیجه به ارتقای عملکرد ورزشی و استقامت بدنی منجر می‌شود.

این ویژگی‌ها به دلیل تأثیر سیر سیاه در افزایش تولید هیدروژن سولفید و گشاد شدن عروق است که موجب اکسیژن‌رسانی بهتر به بافت‌های بدن می‌شود. سیر سیاه، فرآورده‌ای از سیر خام است که در طی فرآیندی خاص، به رنگ سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی بدون بو تبدیل می‌شود. این ماده غذایی دارای خواص و کاربردهای متعددی است که به محبوبیت آن کمک کرده است. سیر سیاه دارای طعم شیرین و بافت جویدنی است که آن را از سیر خام متمایز می‌کند. این خواص باعث شده است که سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی سالم و مفید شناخته شود.

مصرف سیرسیاه هیچ گونه عارضه ای در پی نخواهد داشت البته به این شرط که هرگز در خوردنش زیاده روی نشود و مقدار مجاز این نوع سیر در طول روز نهایت تا 2 حبه می باشد. سیر سیاه در کاهش چربی های بدن موثر می باشد به طوری که با مصرف روزانه سیرسیاه به تناسب اندام خواهید رسید اما نه بخاطر کم خوری و یا بی اشتهایی. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. طبق تحقیقات پیشین این ماده پر خاصیت باعث بهبود فاکتورهای چربی خون مانند کلسترول کل، تری گلیسیرید، LDL و HDL می شود. سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسانتر بوده و بوی بد ندارد.

اینکه هیدروکسی متیل فورفورال ماده مفید یا مضری است بین دانشمندان مورد بحث است. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. می دهد تا آن غریبه را از بین ببرد که باعث التهاب و درد در قسمتی از بدن یا در تمام آن می شود. 39 درصد اضافه وزن دارند و از هر پنج کودک و نوجوان یک نفر در سراسر جهان اضافه وزن دارد که آمار قابل توجهی است.

معمولا برای تولید این طعم های میلارد به گرمای بسیار بیشتری ( بالاتر از نقطه جوش آب ) نیاز است که عدم وجود این حرارت بالا یکی از دلایلی است که خوراکی هایی که جوشانده می شوند قهوه ای نمی شوند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود. وقتی سیر سیاه به درستی خورده شود، می تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد، که شامل تامین بسیاری از آنتی اکسیدان های ضروری برای بدن شما می باشد. این تا حدی به دلیل آلیسین است( ترکیبی که بوی تند سیر را در هنگام له شدن می دهد )و در صورت تخمیر سیر سیاه به ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند فلاونوئیدها و آلکالوئیدها تبدیل می شود. سیر سیاه، یک نوع خاص از گونه‌های سیر است که از طریق یک فرآیند خاص، به شکلی متمایز از این گیاه معمولی شناخته می‌شود.

سیر های سفید پوست کنده نشده در گرما و رطوبت زیاد حدود 40 روز کهنه می شدند و تبدیل به سیر سیاه می شدند. این روش پخت سیر قرن هاست که در ملل دیگر مورد استفاده قرار گرفته و اخیراً در غرب نیز رواج یافته است. بلک گارلیک از سیر تازه ای به دست می آید که برای مدتی در دمای بالا تحت رطوبت تخمیر شده. در سال های اخیر مصرف بلک گارلیک برای لاغری مورد توجه قرار گرفته چرا که اثرات معجزه آسایی در کاهش وزن داشته است. سیر سیاه و سفید هر دو از خواص درمانی فراوانی برخوردار هستند، اما مانند هر ماده غذایی دیگری، مصرف بیش از حد یا در برخی شرایط خاص می‌تواند عوارضی را به همراه داشته باشد.

این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. در موش هایی که سیر سیاه تخمیر شده خورده بودند آثار مقابله با چاقی، بهبود در کبد و کاهش چربی خون مشاهده شد. مصرف مواد غذایی حاوی پلی فنول ها می تواند در کاهش خطر بروز و گسترش بیماریهای قلبی عروقی در بیماران دیابتی مفید واقع گردد. سیر سیاه با داشتن خاصیت ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد ویروسی خود موجب از بین رفتن میکرو ارگانیسم های مضر در بدن می شود. اگرچه فروش سیر سیاه به اندازه سیر سفید و تازه رایج نیست ولی با این وجود همچنان در برخی فروشگاه‌ها وجود دارد؛ اما اگر نتوانستید آن را در هیچ فروشگاهی پیدا کنید، نگران نباشید! در عین حال که سیر سیاه فواید بسیار زیادی برای سلامت عموم افراد دارد، این فرآورده ممکن است برخی گروه‌های خاص را تحت تاثیر قرار دهد و به آن‌ها آسیب‌های جدی وارد کند.

این فرآیند معمولاً بین ۷۰ تا ۹۰ روز طول می‌کشد و موجب تغییر رنگ و طعم سیر می‌شود. همچنین بوی تند سیر سفید که بسیاری از افراد را از مصرف آن بازمی‌دارد، در سیر سیاه به حداقل می‌رسد. این نوع سیر خاصیتی فراوان نیز دارد که از آن می توان در جهت پیشگیری از سرطان، بهبود سرعت درمان سرطان ، کاهش سطح چربی خون، تنظیم قند خون و پیشگیری از دیابت و ..‌. در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن و لاغری می شود. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند.

افرادی که از ترس ابتلا به سرطان رنج می‌برند یا قبلاً این بیماری را تجربه کرده‌اند و می‌خواهند از بازگشت آن جلوگیری کنند، حتماً باید از سیر سبز خام استفاده کنند. این سیر فوق‌العاده یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاست که به طور چشم‌گیری خطر ابتلا به سرطان و یا بازگشت آن به بدن را کاهش می‌دهد. سیر سیاه به طور کلی ماده‌ای مقوی و مفید است و همه می‌توانند از آن در برنامه‌ی غذایی خود استفاده کنند. با وجود این، اگر به سیر حساسیت دارید یا داروهای رقیق‌کننده مصرف می‌کنید باید از خوردن سیر سیاه خودداری کنید و دیدگاه یک متخصص را درباره‌ی این موضوع جویا شوید. این ویژگی برای ورزشکاران و افرادی که فعالیت بدنی زیادی دارند، بسیار مفید است.

اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر تازه (و نه سیر سیاه) می تواند برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مورد استفاده قرار گیرد. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر تقویت رشد مو یا درمان ریزش مو توسط سیر سیاه وجود ندارد. خواص ضد التهابی داشته و از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شراعین (گرفتگی رگ ها و عروق) پیشگیری می کند.

ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار می‌کنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش داده‌ایم. البته نکته‌ی مهم برای لاغری و چربی‌سوزی این است که انتخاب‌های غذایی سالمی داشته باشید. به معنای دیگر، باید از سیر سیاه در کنار سایر خوردنی‌های سالم، سبزیجات کم‌کالری، پروتئین‌های باکیفیت و کربوهیدرات‌های پیچیده استفاده کنید و همچنین ورزش منظم و کافی داشته باشید تا نتیجه بگیرید. از هر سه مرد یک نفر به زود انزالی مبتلا است و این مشکل کاملا رایج و طبیعی است. این ها را خاطر نشان کردیم تا بگوییم این حد از همه گیر بودن این مشکل باعث می‌شود تا راه درمان آن هم مسئله مطرحی باشد. حالا چگونه با سیر سیاه زود انزالی را درمان کنیم؟ این روز ها خیلی ها به درمان زود انزالی با سیر سیاه فکر می‌کنند چرا که در هرحال روش مناسب تری از درمان های شیمیایی است.

این ترکیبات با کاهش استرس اکسیداتیو، نقش مؤثری در محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد ایفا می‌کنند. در حالی که سیر سیاه به دلیل فواید سلامتی خود از جمله خواص آنتی اکسیدانی و پتانسیلی که در بهبود گردش خون دارد، شناخته شده است، شواهد علمی محدودی وجود دارد که مستقیماً آن را با درمان زود انزالی مرتبط می‌کند. با این حال، سیر به طور کلی در درمان‌های سنتی مختلف برای برطرف کردن نگرانی‌های افراد در مورد سلامت جنسی بسیار پرطرفدار است.

این نوع گیاه به دلیل ویژگی‌ها و خصوصیات خاص خود، نه تنها در حفاظت از سلامت مغز و قلب نقش بسزایی ایجاد می‌کند، بلکه قابلیت تقویت سیستم ایمنی را داراست و تأثیر چشم‌‎‌‌گیری در لاغری و کاهش مشکلات معده دارد. به عبارت دیگر، اطلاعات جامع و دقیق در مورد نحوه مصرف، عوارض احتمالی و کاربرد این نوع خاص از این گیاه برای عموم بسیار حیاتی و اساسی است. در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه دارای مقدار کمتری آلیسین است، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از فواید سلامتی را می‌دهد.

البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند. توجه داشته باشید که هیچگاه از ظروف پلاستیکی و ظروفی به غیر از شیشه و یا سرامیک استفاده نکنید چرا که نمی تواند دمای لازم را به سیرهای معمولی انتقال دهد. سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت چند روز در دمایی بین 65_55 درجه سانتیگراد به دور از رطوبت زیاد قرار دهید تا به مرور زمان سیر درون ظرف تخمیر شده و سیاه رنگ شود. سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد .

با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند کاهش وزن را تضمین کند. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. کاهش قند خون بالا به پیشگیری از مشکلات جدی سلامتی مانند علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر کمک می کند. سطوح بالای آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مرتبط با دیابت کمک کند.

ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه با افزایش متابولیسم، به چربی‌سوزی کمک کرده و باعث کاهش اشتها می‌شوند. همین ویژگی‌ها باعث شده است که سیر سیاه به‌عنوان یک مکمل طبیعی در رژیم‌های کاهش وزن توصیه شود. علاوه بر نقش در کاهش وزن، خواص سیر سیاه شامل حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود سلامت گوارش، تأثیر مثبت بر پوست و مو و کاهش التهاب‌های بدن است. در ادامه این مقاله، ضمن معرفی سیر سیاه و پاسخ به این سؤال پرتکرار که "سیر سیاه چگونه درست میشود؟" به بررسی علمی و کاربردی خواص سیر سیاه می‌پردازیم. سیر سیاه همان سیر خام و معمولی است که برای چندین هفته در شرایط خاصی نگهداری شده و به همین دلیل مزه‌ی شیرین دارد و سیاه‌رنگ است. فرآیند تهیه‌ی سیر سیاه باعث می‌شود این ماده‌ی خوراکی آنتی‌اکسیدان بیشتری داشته باشد و به همین دلیل بتواند به حفظ سلامت قلب، مغز و کبد کمک کند و جلوی بیماری‌های خطرناک از جمله سرطان و بیماری‌های قلبی را بگیرد.

بلک گارلیک(Black Garlic) یا همان سیر سیاه ، ماده شگفت انگیزی است که فواید متعددی برای سلامتی دارد. بلک گارلیک از سیر تازه ای به دست می آید که برای مدتی در دمای بالا تحت رطوبت تخمیر شده است. در سال های اخیر مصرف قرص بلک گارلیک برای لاغری بسیار مورد توجه قرار گرفته چرا که اثرات معجزه آسایی در کاهش وزن داشته است.

استفاده از سیر سیاه برای درمان زود انزالی روشی صدرصد گیاهی بوده و عوارضی در پی ندارد.زود انزالی یکی از مشکلاتی است که تعداد زیادی از آقایان با آن دست و پنجه نرم می کنند. حال جالب است بدانید سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید بوده و با این حال افرادی که به این مشکل دچار هستند می‌ توانند به روش طبیعی این مشکل را برطرف کنند. علاوه بر ویتامین و مواد معدنی گفته شده، سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر معمولی است.

در حوزه سلامت قلب و عروق، خواص سیر سیاه مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. ترکیبات فعال موجود در سیر می‌توانند به بهبود جریان خون کمک کنند و شواهد علمی نشان می‌دهند که مصرف آن ممکن است در کاهش فشار خون نقش داشته باشد. افزون بر این، خواص ضدالتهابی و آنتی‌باکتریایی سیر سیاه باعث کارآیی بهتر دستگاه گوارش می‌شود. همچنین، یافته‌های علمی نشان می‌دهند که این ماده در تنظیم سطح قند خون و افزایش حساسیت به انسولین تأثیرگذار بوده و می‌تواند در مدیریت دیابت مفید باشد. در طب سنتی ایرانی، سیر به دلیل طبیعت گرم و خشک خود برای تقویت عملکرد گوارش، ارتقای سیستم ایمنی، کاهش التهاب و بهبود گردش خون توصیه شده است.

علاوه بر این، برخی منابع نشان می‌دهند که سیر می‌تواند جریان خون به آلت تناسلی را افزایش دهد، که ممکن است برای سلامت جنسی مفید باشد. سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترل‌شده به دست می‌آید. برای تهیه‌ی سیر سیاه، سیر خام را کم‌وبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری می‌کنند. پس از این مدت سیر حالت ژله‌ای پیدا می‌کند و مزه آن شیرین و رنگ آن هم سیاه می‌شود. مصرف بیش از حد سیر سیاه، حتی برای افرادی که در گروه‌های ذکر شده قرار نمی‌گیرند، می‌تواند منجر به عوارضی مانند بوی بد دهان، سوزش سر دل، اسهال، سردرد و سرگیجه شود.

سیر از دیرباز به دلیل خواص دارویی و درمانی‌اش مورد استفاده قرار گرفته و امروزه به شکل مکمل‌های غذایی مانند کپسول سیر سفید در دسترس است. داروکده، به‌عنوان تنها دارنده نماد الکترونیک پنج ستاره در بین داروخانه‌های سراسر کشور، بستری امن برای خرید سیر سیاه اصل و سایر مکمل‌های سلامت فراهم کرده است. تمامی محصولات در این پلتفرم با تضمین اصالت، قیمت مصوب و شرایط نگهداری استاندارد عرضه می‌شوند. علاوه بر این، مجله داروکده با ارائه مقالات علمی و به‌روز، اطلاعات جامعی در مورد خواص و نحوه مصرف سیر سیاه در اختیار شما قرار می‌دهد. قیمت سیر سیاه با توجه به روش تولید، مدت‌زمان تخمیر و ترکیبات غنی آن، تعیین می‌گردد. تولید این محصول با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته و نظارت کیفی دقیق انجام می‌شود تا بالاترین سطح استانداردها را داشته باشد.